Mobil díszek

Na, nem úgy, hanem egészen másképp. 🙂

A Koolroomz-nál találtam ezt a jó ötletet. Tetszik a színe, a megvalósítása, és leginkább még az, hogy egy kis kreativitással otthon is elkészíthető lakásdísz.

Ezüst és puha

Többek közt a puhaság és a keménység, a csillogás és a mattság, az ezüst és a fehér szokatlan kombinációja fogott meg ebben a karácsonyfadíszben.

Aztán tovább gondoltam, és rájöttem,  hogy egy kis energia befektetéssel bárkinek lehet hasonló szépsége a fáján, vagy az otthonában. Valószínűleg, a karácsony közeledtével még jobban buzgó “kézműves vérem” teszi, hogy mostanában mindent úgy nézek, hogy hogy tudnám megcsinálni.

Ehhez a gömbhöz igazán nem kell túl sok minden, csak karácsonyfadísz (akármilyen színű), hobby boltban kapható toll vagy műszörme (lehetőleg a gömbtől elütő színben), hobbyragasztó és pár perc.

Sok sikert az ügyeskedéshez!

1689164_I600_200046219456

Karácsonyi függődísz

Minden héten közzéteszek, legalább egy, a karácsony hangulatát idéző, vagy akár karácsonyi ajándéknak is beillő lakberendezési- vagy dísz tárgyat, használati eszközt.

Az ügyes kezűek, ezt a díszt akár saját kezűleg is elkészíthetik. Nem kell hozzá más, mint piros filc (varrástudás), kis csengők, fagolyók és fonal, amire felfűzhetjük/varrhatjuk a dísz alkotóelemeit.

Aki nem akar a csengetjük hangjára kelni (hiszen, egy karácsonyi lázban égő kis lurkó, hajnalok hajnalán is képes csengettyű játékot rögtönözni), vagy nem szeretné, ha a szellőztetés szélcsengő-tulajdonossá tenné, vegye ki a csengők nyelveit!

Csengők nélkül pedig, ajánlanám olyan helyek karácsonyi hangulatúvá tételére is, mint mondjuk egy boltív, melyet eddig fagolyókból készült térelválasztó függöny díszített. A fagolyókat elkötve, felülről ilyen függőket lógatva, garantáltan ünnepi hangulatunk lesz, már csak a lakásban való járkálástól is! 🙂

Karácsonyi függő dísz

© 2003-2020 Bogi
Bejegyzések RSS | Kommentek RSS

Word Press