Gundel Esküvő Szalon

Közeleg az idei esküvő szezon is (nekem már nagyon közel van, hiszen pont a Gundel Esküvő Szalon napján esküvőzöm idén először – ha csak addig be nem fut még egy SOS esküvői megkeresés… 🙂 ).
Azoknak a menyasszonyoknak ajánlom szeretettel ezt a nagyon nívós rendezvényt, akiknek idei esküvője még nem állt össze teljesen, vagy jövőre tervezik a Nagy Napot.

Ez egy rendhagyó kiállítás, mivel csak az esküvőipar krémje lesz jelen. Nem is akárkik, hanem a szakma által a legjobbnak mondott szolgáltatók!
Ez egy óriási elismerés, amikor azok az emberek tüntetnek ki figyelmükkel, elismerésükkel, szeretetükkel, akikkel nap, mint nap együtt dolgozunk.
A párok részéről a visszajelzést folyamatosan megkapjuk, hiszen véleményt mondanak, írnak rólunk, ajánlanak másoknak, mesélnek rólunk, azonban a szakmai visszajelzést sokszor csak egy-egy baráti találkozó kapcsán halljuk.
Hungarian Wedding Award azért is fontos, hogy akik kiemelkedőek a területükön, megkapják az elismerést a velük együtt dolgozóktól is, és hogy a párok lássák, kik azok a szolgáltatók, akikre érdemes odafigyelni!

 

 

2013-ban az “Év kreatív vállalkozása” címre jelöltek engem is a Bogisminkkel és a Bogiékszerrel!
Óriási öröm a számomra, de ezt most nem ragozom tovább! 🙂

 

A lényeg:
Gyertek el egy kötetlen beszélgetésre Valentin napon a Gundelbe, ha kíváncsiak vagytok a Hungarian Wedding Award díjazottjaira és jelöltjeire!
A belépés díjtalan, csak regisztrálni kell! 🙂
Lesz smink és frizura tanácsadás (Zsuzsi barátnőmmel együtt kint leszünk, ő egyben a legzseniálisabb fodrász is!), teljesen új kollekciós ékszerekkel is készülök, lesz menyasszony stylist, tortakóstoló, divatbemutató és még sorolhatnám.

Az alábbi linken találjátok a meghívottakat:
http://www.gundeleskuvo.hu/kiaacutelliacutetoacuteink.html

Ugye találkozunk 2014.02.14-én? 🙂
Én nagyon várlak Benneteket!

gesz.jpg

 A cikk a következő oldalon is elérhető:
http://instantlife.blog.hu/

Esküvő, esküvő, esküvő… :)

Szépséges képekkel illusztrált beszámoló a 2013-es Budapesti Esküvő Kiállításról, mely az ország legnagyobb ilyen témájú rendezvénye! 🙂

http://instantlife.blog.hu/2013/01/29/eskuvo_kiallitas_budapest_papp_laszlo_sportarena

Mennyegzők a nyakunkon…

Ennek jegyében álljon alant pár esküvői összeállítás.

Esküvői összeállítás

Élénk esküvői összeállítás

Zöld esküvői összeállítás

Szép esküvői összeállítás

Via

Balázs buli :)

Megvolt, jó volt, már nem ma volt, de  a képek lassan csepegtek, így még egy kis idő, míg felkerül mind.

Tervem szerint, most az egyik Királylányom, K. művészkedését teszem fel, az általuk készített képekből. Majd a napokban felkerül Timi és TortaGuru Turisztka képhalmaza is. És ha egyszer megkapom Istitől is, akkor csinálunk egy kis videót belőle..

Jövőre Veletek ugyanitt, ha nem is ugyanekkor, és még nagyobb bulit csapva. Már vannak újabb ötleteim…elöljáróban annyit, hogy tematikus buli lesz, rengeteg kaja ötlet jutott eszembe, természetesen csak a buli utáni nap :P, kissé gourmet-ra vesszük majd a figurát, és dekoráció is leszen majd…Reszkessetek! 🙂

Balázs névadó bulija

Bazsa és a kukac esete :)

Minden Bazsa és bogiboszi rajongót kérek, hogy segítsen nekünk! 🙂

http://www.pampers.hu/hu_HU/photoCompetition?searchKey=S%C3%BCni+s%C3%A9r%C3%B3&pageNo=1Két hét lemaradásban vagyunk, mert olyan jól működik ez az oldal, hogy bár azt írta ki, e-mailt kapunk, ha elfogadják a képet…semmi!
Azóta keresem, és semmilyen kombinációban (ahogy az oldal kéri – név és kép név) nem lehetett megtalálni, a nevére egyáltalán nem dobott ki semmit (!),  se a becenévre, se a teljesre, se keresztre, se vezetékre :))), hát, most beírtam csak a kép nevét és no lám, megvan!
Akinek tetszik Balázs, szavazzon!
Nekem kéne az a 3 méteres sárga plüss kukac! :))) Szerintem Bazsa is egyetért velem! :)))

ps: mindenki használhatja az összes e-mail címét, de hetente egy címről csak egyszer lehet szavazni, úgyhogy hajrá gmail, freemail, hotmail, metacortex és társai!

Bazsa

1 oldal a(z) 3 oldalból123

© 2003-2022 Bogi
Bejegyzések RSS | Kommentek RSS

Word Press