Plisszírozott csoda

Két bevetést már túlélt velem ez az eBay-es gyönyörűség.
Először Zebegényben volt rajtam, ami egy szerencsés véletlennek köszönhető, ugyanis már elindultam otthonról , mikor megláttam a szemközti háznál parkoló DHL-es autót, és hallgatva megérzésemre, odabattyogtam a sráchoz, hogy esetleg ebbe a házba nem hozott-e valamit?

Így, az akkor már nagyon várt rucim, próbálás nélkül utazott a Duna-kanyarba, ahol legnagyobb örömömre részt vett a második körös esküvői fotózásunkon.

Azért mutatom most meg, mert már többen érdeklődtek az ebay-es ruhavásárlásaimmal kapcsolatban. Az egyik eredményét az Esküvő 2.0-ban többször is láthatjátok, hiszen abban a menyasszonyi ruhában pózoltam. Azonban, a másik csak pár kép elejéig tűnik fel. Így talán jobban kivehető, hogy valóban jó munkát végeztek a kínaiak.

A ruha teljesen az én méretemre készült, kívánságomnak megfelelően rövidebb szoknyarésszel (mivel egy-két kiló még lement rólam az esküvő után, így egy csöppet nagy is volt, de remélem ez kevéssé látszik).

Második bevetése, Kinga barátnőmék esküvőjén volt, mikor végre átöltöztem a “munkaruhámból”, melyben a nagy napot fotóztuk – az este vége felé – és felöltöttem a “buliszerkót”.

Plisszírozott_Bogi

 1. avatar Luna:
  2009. szeptember 10. csütörtök, 06:51

  Bogica, egy kérdés még, mennyiért küldik el és mekkora csomagban a ruhákat Kínából? Vámoltatni nem kell? Ráírják, hogy ajándék? (A kolleganőm a húga diákbáljára szeretne vmit.)

 2. avatar Bogi:
  2009. szeptember 10. csütörtök, 08:32

  Szia Luna!

  Kicsiben, ez talán 40x30asban volt, kiszívva a levegő, így totál lapos csomagként érkezett.
  Erre azt írták ajándék, nem kellett vámoltatni, az esküvőire nem írták rá, de ott a vámpapírt úgy töltöttem ki, hogy ha kell is fizetni, azt a feladó fizeti. Szállítási ár változó, függ attól, mikorra kell, melyik cég hozza. Kb. 5-10.000 Ft körüli összeggel kell számolni, amit ha hozzáadsz mondjuk a 9.98 USD-hez, akkor is olcsó. Drágább ruháknál nem kell külön szállítási díjat fizetni. De ez is lehet “becsapós”, mert beépíti a ruha árába az eladó. De ott fel van tüntetve, hogy “shipping free”.

 3. avatar Luna:
  2009. szeptember 10. csütörtök, 09:17

  Köszönöm a kimerítő választ 😉 – ahogy néztem a bejegyzéseket, igazi stílustanácsadó lettél 😀

 4. avatar Bogi:
  2009. szeptember 10. csütörtök, 09:35

  Szívesen! 🙂
  Igyekszem, igyekszem… 😛

 5. avatar boro:
  2009. szeptember 22. kedd, 21:49

  szép lány, szép ruha 🙂

Mondj valamit, szólj hozzá!

RSS feed for comments on this post.

© 2003-2021 Bogi
Bejegyzések RSS | Kommentek RSS

Word Press