Balázs buli :)

Megvolt, jó volt, már nem ma volt, de  a képek lassan csepegtek, így még egy kis idő, míg felkerül mind.

Tervem szerint, most az egyik Királylányom, K. művészkedését teszem fel, az általuk készített képekből. Majd a napokban felkerül Timi és TortaGuru Turisztka képhalmaza is. És ha egyszer megkapom Istitől is, akkor csinálunk egy kis videót belőle..

Jövőre Veletek ugyanitt, ha nem is ugyanekkor, és még nagyobb bulit csapva. Már vannak újabb ötleteim…elöljáróban annyit, hogy tematikus buli lesz, rengeteg kaja ötlet jutott eszembe, természetesen csak a buli utáni nap :P, kissé gourmet-ra vesszük majd a figurát, és dekoráció is leszen majd…Reszkessetek! 🙂

Balázs névadó bulija

Bazsa és a kukac esete :)

Minden Bazsa és bogiboszi rajongót kérek, hogy segítsen nekünk! 🙂

http://www.pampers.hu/hu_HU/photoCompetition?searchKey=S%C3%BCni+s%C3%A9r%C3%B3&pageNo=1Két hét lemaradásban vagyunk, mert olyan jól működik ez az oldal, hogy bár azt írta ki, e-mailt kapunk, ha elfogadják a képet…semmi!
Azóta keresem, és semmilyen kombinációban (ahogy az oldal kéri – név és kép név) nem lehetett megtalálni, a nevére egyáltalán nem dobott ki semmit (!),  se a becenévre, se a teljesre, se keresztre, se vezetékre :))), hát, most beírtam csak a kép nevét és no lám, megvan!
Akinek tetszik Balázs, szavazzon!
Nekem kéne az a 3 méteres sárga plüss kukac! :))) Szerintem Bazsa is egyetért velem! :)))

ps: mindenki használhatja az összes e-mail címét, de hetente egy címről csak egyszer lehet szavazni, úgyhogy hajrá gmail, freemail, hotmail, metacortex és társai!

Bazsa

Balázs és a Starbucks

Nem lehet elég korán kezdeni… 🙂
Balázs első látogatása a Starbucks-ban! (és, ahogy látható, máris érdeklődve lesi anya karamellás-fahájas forró csokiját)

Balázs a Starbucks-ban

Duma-party :)

Balázs a haverokkal dumál… (nem olyan közlékeny, mint szokott, de azért muris – pár napja rájöttünk, hogy videó-lámpaláza van) 🙂

A videót, a képre kattintva éred el!


Balázs dumaparty

Bazsa :)

A kíváncsi fáncsiknak, szeretettel! 🙂


Klikk a képre a többi kép megtekintéséhez!

1 oldal a(z) 3 oldalból123

© 2003-2021 Bogi
Bejegyzések RSS | Kommentek RSS

Word Press